Auto-Klassiek.nl

 
  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

  Multituning

Multituning

Ricks Engineering doet echt aan multituning. Hier een compleet geprepareerde Kever met een 350 pk sterke Carrera motor. De Kever rijdt nu in Frankrijk...

  Bugatti 57 SC Atlante

Bugatti 57 SC Atalante: voorloper van de EB 16/4 Veyron
Atalanta was een dame uit de Griekse mythologie, die zo hard kon lopen dat ze enkel wilde trouwen met een man die nog sneller zou zijn. Atalante was dus een toepasselijke naam voor de Bugatti 57 SC coupé, een van de allersnelste sportwagens van zijn tijd.

  DAF Museum: erfenis van Hub en Wim van Doorne

DAF Museum: erfenis van Hub en Wim van Doorne
Automusea vertellen veel over de auto's en tijden van toen. Wij bezochten het DAF Museum in Eindhoven waar vaderlands trots op personen- en vrachtwagengebied in alle glorie tentoongesteld is.

  Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limo

Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limo
Amerika is het land van de zacht deinende slagschepen, maar de Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limousine was zelfs voor Amerikaanse begrippen een slagschip van uitzonderlijk formaat. Wij reden ermee, bekeken hem van binnen en van buiten en waren onder de indruk.

  Gordon-Keeble GT: exclusieve klassieker

Gordon-Keeble GT: exclusieve klassieker
Deze zeldzame witte sportwagen stond eens in een hoekje op 'British Cars and Lifestyle'. Op het bord stond Gordon-Keeble GT maar dat maakte het mysterie alleen maar groter.Want wat is nou een Gordon-Keeble?

 

Selecteer online de autoverzekering voor uw klassieker

Selecteer online de autoverzekering voor uw klassieker
Klassieke automobielen zijn veelal een hobby of een bewuste geldbelegging. Wat belangrijk is, is dat het object goed verzekerd wordt. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  DAF YA 126

DAF YA 126
De DAF fabriek noemde hem de YA 126. Bij de militairen die erin reden was ie beter bekend als de 'dunne' DAF of als 'Weppie'. Tijdens een Off-Road happening maakten we kennis met de YA 126 Club en werden we in de gelegenheid gesteld om te gaan rijden.

  Ford geschiedenis in vogelvlucht (2)

Ford geschiedenis in vogelvlucht (2)
Driekwart eeuw auto's produceren is een hele lange tijd. Hier deel 2 van de fotografische reis door de geschiedenis van het merk dat de wereld op wielen zette.

  Ford geschiedenis in vogelvlucht (1)

Ford geschiedenis in vogelvlucht (1)
In 1999 vierde Ford het feit dat het merk 75 jaar geleden op de Nederlandse markt verscheen. Naast een boek en een fraaie poster herdacht Ford Nederland dit jubileum met een uitgebreide show.

 

Rijden met de Traction Avant 11 Légère

Rijden met de Traction Avant 11 Légère
Voor een kennismaking met het fenomeen 'Traction Avant' namen we tijdens een toerrit van de club plaats in de zwarte Traction 11 BL (Légère)...

 

Citroën Traction Avant: voorop in voorwielaandrijving
De Traction Avant van Citroën was niet de eerste voorwielaangedreven auto ter wereld, maar wel de belangrijkste. Het was de eerste voorwielaandrijver die in grote aantallen gebouwd werd!

 

Opel Kapitän met Amerikaanse uitstraling 
Klassiekers komen wij in ons vak geregeld tegen. De Kapitän was in 1958 het topmodel van Opel. Wij spraken met de eigenaar en reden met de auto. Een auto met een persoonlijk verhaal…

  BMW 502 V8

BMW 502 V8 ofwel de 'Barok engel'
De 502 was het eerste nieuwe model dat BMW na de Tweede Wereldoorlog produceerde. Met zijn V8 was de luxe 502 een directe concurrent van Mercedes en tevens de voorvader van de BMW 7-series.

 

 

 

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved