Autoinfotainment.nl

 
  Omnius introduceert fantastische 15.2 inch dakmonitor

Omnius introduceert fantastische 15.2 inch dakmonitor

Omnius Technology heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment opgenomen. Een dakmonitor van maar liefst 15.2 inch in een uiterst compact slimsize model, het scherm heeft een resolutie van maar liefst 1280x854 pixels en een ingebouwde IR-transmitter !! Dit prachtige lcd/tft scherm is ideaal voor montage in MPV-voertuigen en in combinatie met onze nieuwe Indash Dinsize DVD-speler heeft u een complete bioscoop voor een zr betaalbare prijs! Bring the show on the road.....

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Kenwood DV-3200

Kenwood KNA-DV3200

Kenwood introduceert de opvolger van de KNA-DV2200. Vele extra functies waaronder spraakbesturing, overzichtelijke kaarten, standaard ingegeven 'atracties' en nog veel meer.

 

Toyota Corolla

Toyota Corolla met gratis Toshiba Pocket PC

De Toyota Corolla wordt tijdelijk gratis geleverd met een Pocket PC van Toshiba. Behalve de standaard mogelijkheden van deze Pocket PC kun je deze ook gebruiken als navigatiesysteem.

 

Daewoo Tacuma

Daewoo Tacuma Cinema

Tijdelijk levert Daewoo de Tacuma met een DVD-speler en twee beeldschermen voor de actieprijs van € 500,-. Dat is een voordeel voor de klant van meer dan € 600,-.

 

Kenwood FP Mask

Kenwood FP-mask

Om diefstal van je autoradio te voorkomen heeft Kenwood enige jaren geleden FP-mask geintroduceerd. Dit systeem is verder ontwikkeld en hierdoor nog beter en gebruiksvriendelijker!

 

 

Mercedes AMG

Mercedes AMG multimedia systeem

De Mercedes E- en S-klasse kunnen door AMG voortaan worden uitgerust met een modern multimedia systeem. In de E-klasse gericht op entertainment in de S-klasse op zakelijk gebruik.

 

Pioneer

Pioneer AVIC-60D-2

Pioneer's populaire navigatiesysteem, de AVIC-60D-2, is in prijs verlaagd. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid tot ritadministratie en kan een achteruitrijcamera gemonteerd worden.

  Honda Studio Concept

Honda Studio Concept E

Een rijdende discotheek, dat is waar je de Studio Concept E het beste mee kunt vergelijken. Deze conceptcar is voorzien van vele speakers, subwoofers en zelfs een 42-inch plasma scherm.

  Sony MEX-1HD

Sony MEX-1HD met ingebouwde Harddisk

Met de introductie van de MEX-1HD kwam Sony met de eerste autoradio met ingebouwde harde schijf. Op deze harddisk is voor maar liefst 169 uur aan muziek op te slaan.

  Omnius Technology

Nog meer In Car Entertainment produkten bij Omnius Technology

Omnius Technology bv in Eindhoven is de kersverse importeur van complete In Car Entertainment sets. Natuurlijk zijn ook alle LCD monitors, DVD spelers, camera's, beeldschermen en allerhande accessoires los verkrijgbaar. Men zoekt tevens nog enkele dealers...

  Target Automotive

Target radardetectoren als beste getest!

In Nederland is het bezit en het gebruik van radardetectoren toegestaan. Door verschillende Europese vakjournalisten zijn de Target radardetectoren als beste getest. Ze zijn uitermate betrouwbaar en waarschuwen u feilloos en ruim van te voren voor nagenoeg alle snelheidscontroles!

  Shark Antenne

Shark antennelijn van Calaero

Vier verschillende types zijn er leverbaar van deze nieuwe Shark antenne van Calaero. Deze mooi vormgegeven antenne is beschikbaar voor de ontvangst van AM/FM maar ook GSM en GPS.

  BMW 7-serie

BMW ontwikkelt diverse multimedia systemen

BMW is druk bezig met de ontwikkeling van multimedia systemen die bijdragen aan het comfort en de veiligheid van de bestuurder. Zo zul je in de toekomst gegevens over o.a. het weer en files kunnen krijgen per e-mail in je auto.

  Mercedes-Benz S-klasse

Mercedes S-klasse met UMTS-technologie

UMTS maakt het mogelijk om snel en constant online te zijn in de auto. Zo kunnen er via UMTS video-conferenties worden gehouden of bijvoorbeeld films worden gedownload. Dit gaat 6x sneller dan een ISDN-verbinding.

  Kingstech MP3 Autoradio

Kingstech MP3 Autoradio

Daar je maar ongeveer 15 nummers op een CD kunt zetten blijft je aan het wisselen. Op een MP3 CD passen echter wel zo'n 170 nummers met als voordeel dat je (bijna) niet meer hoeft te wisselen. Dat is niet alleen makkelijker maar ook veiliger.

  Van Thull Development - Porsche 993 met hifi-installatie

Kofferbak met geluid

Dit kontje van een Porsche 993 is net echt. Toch is het een replica van kunststof, vervaardigd door Van Thull Development. Zij hebben deze 993 nagemaakt en er een compleet hifi-systeem ingebouwd. 

 

CONNECT-systeem van Fiat Auto

CONNECT-systeem Fiat Auto onderscheiden

Het Engelse vaktijdschrift 'Automotive World' heeft het CONNECT-systeem van Fiat Auto gewaardeerd met een belangrijke onderscheiding op het gebied van Internet en Online-communicatie.

 

Opel M Concept

Opel M Concept

Bij de Opel Concept M is het instrumentenpaneel vervangen door een display wat in verschillende kleuren alle nodige informatie doorgeeft. Ook is er in het dahboard een PDA ingebouwd om bijvoorbeeld de verwarming en telefoon mee te bedienen.

 

Car Creations

Car Creations: it sounds hot!

Wie in de regio Assen op zoek is naar car audio producten doet er goed aan om kennis te maken met het assortiment van Car Creations. Van goedkope audio occasions tot vakkundige inbouw.

 

Volvo XC90

Volvo XC90

Het Zweedse merk Volvo weet ook dat de auto steeds meer een verlenging is van het kantoor. Daarom kan de XC90 worden uitgerust met alles op het gebied van automultimedia. Van een DVD-speler tot een navigatiesysteem met e-mail functie.

  Audi MultiMedia Interface

Audi Multimedia Interface

Er worden steeds meer nieuwe snufjes uitgevonden voor in onze auto's, maar op met het aantal mogelijkheden neemt ook het aantal bedieningselementen toe. De auto begint bijna te lijken op een cockpit. Audi heeft hiervoor de oplossing.

  Bentley Arnage Long Wheelbase

Bentley Arnage Long Wheelbase

Om je niet te gaan vervelen als je gereden wordt levert Bentley de Arnage nu ook in lange uitvoering. Die extra ruimte is gebruikt om zoveel mogelijk vermaak op multimedia gebied kwijt te kunnen zoals een Playstion, computer, DVD en tv.

  Volkswagen Passat Car Multimedia

Volkswagen Passat Car Multimedia

Steeds meer en meer zien we studie-modellen verschijnen met daarin de meest geavanceerde snufjes op het gebied van multimedia. Zo ook Volkswagen, die een Passat ombouwde tot een rijdend kantoor.

  Volvo S80 Executive

Volvo S80 Executive

De S80 in Executive is een paleis op wielen. Aan boord heeft u een DVD-speler, ingebouwde televisieschermen, draadloze koptelefoons en een radiografische afstandsbediening.

  Televisie, DVD en PlayStation in de auto

Televisie, DVD, video en PlayStation in de auto

U wilt onderweg graag genieten van de nieuwe multimedia zoals TV, DVD en video in de auto? En u wilt uw kinderen zoet houden met een spelletje op de Playstation? Dan kan allemaal!

  MP3 en WAP autoradio van Blaupunkt

Blaupunkt - Autoradio met MP3 en WAP

Deze nieuwe autoradio's van Blaupunkt zijn voorzien van allerlei moderne voorzieningen zoals MP3, WAP en MiniDisc. Er zit zelfs een ingebouwde telefoon in. 

  Seat Alhambra World on Wheels

Seat Alhambra - World on Wheels

Dit is een prototype van Seat's huiskamer op wielen. Deze Alhambra is voorzien van allerlei moderne systemen zoals een televisie en een internet-verbinding dat via een groot scherm zichtbaar is voor iedereen.

     

  2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved