CARperformance

 
  Meer vermogen en koppel voor uw bolide?

Meer vermogen en koppel voor uw bolide?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de software in eigen beheer, nemen het draaimoment en het vermogen merkbaar toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier! En dat geldt niet alleen voor het tunen van BMW's... Elke tuning vindt plaats op de vermogenstestbank want alleen testbanktuning kan de beloofde optimalisatie garanderen!

 

Chippoint Tuning Solutions - Allround Professionele Autotuning & Chiptuning voor o.a. Audi, BMW, Mercedes, Saab, Volvo en VW

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

Chippoint Tuning Solutions is de specialist op het gebied van autotuning. Zij leveren sinds 1995 uitsluitend tuning op maat en verkopen geen standaard powerboxen, geen standaard chips en ook geen standaard software. De tuningszaak beschikt over een gigantisch ECU-info arsenaal voor zo'n 7500 verschillende auto’s en bovendien wordt voor elke auto een compleet nieuw programma op maat geschreven. De beste optie voor elke auto is tuning op de vermogenstestbank. Op de testbank meet men het krukasvermogen, de pk's aan de wielen, pk-verliezen en het bijbehorende draaimoment (koppel). Na de tuning kun je de winst qua vermogen en koppel zwart-op-wit zien. Het bedrijf beschikt inmiddels al over elf dealers en maar liefst vijf testbanken zowel in Nederland als in België, waaronder 2 'quattro' banken voor de AWD-voertuigen. Na een afspraak te hebben gemaakt wordt uw auto getuned door middel van chiptuning, OBD-tuning dan wel seriële tuning. Benevens tuning voor merkendealers heeft Chippoint ook te maken met de tuning van leaseauto's. Voor iedere getunede auto geldt dat later - op verzoek - het standaard programma gratis kan worden teruggezet. Dit is een extra service van het bedrijf. Dus wenst u uw auto verantwoord te laten tunen - d.w.z. gebaseerd op veilige Nm's en duurzaamheid van de motor in combinatie met 3 jaar garantie - dan is uw auto in vertrouwde handen van Chippoint Tuning Solutions. Ook biedt Chippoint de mogelijkheid om de uw Mercedes Kompressormotor verantwoordelijk te laten tunen; compleet met nieuwe poelies. Ook tuned Chippoint de Mazda RX-8 met de wankelmotor! Tuning kan voor zowel turbo-dieselmotoren, turbo-benzinemotoren als voor atmosferische benzinemotoren zeer effectief zijn. CHIPPOINT tuned nagenoeg alles vanaf de Kia Picanto 1.0 met 61 pk's tot aan een Audi S6 met 433 pk's. Bezoek de website!!!.

 

Laser uitlaatsystemen

Laser sportuitlaten

Een exclusief ontwerp, meer vermogen, een diepe sound en handgemaakte kwaliteit, dat zijn enkele kenmerken van de Laser sportuitlaten. Leverbaar voor vele merken en modellen. Kijk snel eens op de geheel nieuwe website van Laser.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Dodge Viper

Startech Dodge Viper SRT-10

De Dodge Viper is door Startech grondig onder handen genomen. Een Viper is al alles behalve standaard maar toch wist Startech er een nog exclusievere auto van te maken.

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Kleemann ML55K

Kleemann ML55K

Kleemann heeft op het circuit van Nardo, Italië, bewezen dat de Kleemann ML55K de snelste SUV ter wereld is! De topsnelheid bedraagt maar liefst 283 km/h! Hiermee is het record van de Porsche Cayenne (266 km/h) verbroken.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Nothelle

Jaguar X-type mit Kompressor

J NOTHELLE MOTORS entwickelte für den X-Type auf Basis des 3.0 l V6 eine überzeugende Leistungssteigerung für deutlich mehr Fahrvergnügen. Durch den Einbau eines Kompressors mit Ladeluftkühlung bringt es der X-Type nunmehr auf beachtliche 228 KW/310 PS bei einem maximalen Drehmoment von 350 Nm bei 6.800 U/min.

  Hespo Autosport

Hespo Autosport voor velgen, banden, uitlaten en nog veel meer... 

Hespo Autosport is voor Den Haag en directe omstreken een bekende naam voor de sportieve automobilist. Men komt er graag voor alle topmerken op het gebied van verlagingssets, lichtmetalen wielen, banden, sportluchtfilters en sportuitlaten. En nog veel meer...

  Vogtland

Verlagingsveren en wegliggingsets

De Duitse fabrikant van verlagingsveren en wegliggingsets Vogtland behoort op de grote felbevochten Duitse markt tot de top drie. Dit door een combinatie van hoge kwaliteit, een realistische prijsstelling, een zeer breed leveringsprogramma en een levenslange garantie voor de eerste eigenaar.

  Ford Focus

Ford Focus Rally van Stoffler

Stoffler Autotechnik uit Blumberg (Duitsland) heeft de Ford Focus flink onder handen genomen. Hierdoor is een rally-model ontstaan dat zo de gravel-paden over kan om Collin McRae te assisteren.

  Verlagingskits en Sportschokdempers

Je auto verlagen? RACELAND!

Verlagingskits en sportschokdempers kunnen je auto wel 60 mm dichter bij het asfalt brengen. Hierdoor oogt je auto sportiever en komt het ook het rijgedrag ten goede. RACELAND levert voor vele merken en modellen diverse verlagingskits en sportschokdempers.

  G-Force International

VW G-Lader Revisietechniek & Tuning

Niet alleen op papier maar ook in de praktijk is G-force de specialist als het gaat om onderhoud, reparatie, G-laderrevisie en tuning van Volkswagen motoren.

  Audi A3 KW

Audi A3 verlaagd

KW levert al vele jaren aan de racerij. Nu is er voor de Audi A3 een verlagingskit leverbaar waarmee de auto 30 - 70 mm dichter bij het asfalt komt. Comfort, sportiviteit en rijplezier nemen hierdoor flink toe.

  Tuningkits

Tuningkits

Een totaal nieuw en sportief onderstel voor uw wagen: tuningsets van schokdempers en veren van alle gerenommeerde merken.

  Mortiz Tuning

Moritz Tuning - Styling & Tuning in perfectie

Bij Moritz Tuning in Amsterdam, hebben ze alles op het gebied van tuning en styling. Zo kunt u er terecht voor sportuitlaten, compressormotoren, remschijven, luchtfilters, side-skirts, spoilers enz...

  Private Glass ook in uw auto

Private Glass ook in uw auto

Met meer zon in aantocht wordt een donker interieur weer interessant. Glascoating is een oplossing. Het is geen folie want de coating wordt op de ruit gevloeid...

  Power-lifts

Power-Lifts

De kleine gewichtheffer in de auto is in opmars. Je vindt ze niet alleen terug onder de motorkap en de bagageklep maar ook om een soundboard  perfect te presenteren is het de ideale oplossing. Keep on lifting...

  GKB-Import presenteert DE EREDIVISIE

GKB Import presenteert DE EREDIVISIE

GKB Import bv is o.a. importeur van Sebring, L&W, Simons, Green, K&N, KW, Weitec, Schätz, Dr.Schrick, PSI, etc. 

Bezoek onze site voor meer informatie.

  NL Power - Schokbrekerkit

Schokbrekerkit - NL Power

Voor een betere wegligging moet u eens bij NL Power binnen stappen. Zij hebben diverse schokbrekerkits.

  Spruyt Motorsport

Spruyt Motorsport: veelzijdig

Sportvelgen, spoilers, verlagingssets, autoinfotainment, stripings. Het is slechts een kleine selectie uit ons ruime assortiment voor de sportieve autorijder. Maar ook voor uw automaterialen voor de grote of kleine beurt bent u bij Spruyt Motorsport aan het juiste adres.

  G-Force International

Full force ahead with G-Force International

G-Force International in Zoetermeer ontleent haar naam aan een bijzonder specialisme: het repareren, revideren, tunen en het verkopen van G-laders. Daarnaast kun je er ook terecht voor ander snel spul, hoofdzakelijk voor Volkswagen.

  NL Power - Schroefset

Verlaag je auto met een schroefset 

Topkwaliteit voor een lage prijs. Dat is wat ze bij NL Power te bieden hebben als het gaat om schroefsets. Met deze schroefset kun je je auto tot wel 90mm verlagen!

 

Lotus Elise

Lotus Elise met Spax RSX kit

Om je Elise nog net een beetje lager te maken is er een kit met daarin veren en dempers om de Lotus Elise 35 mm dichter tegen het asfalt te plakken. Drempels waren al lastig maar zijn nu helemaal onmogelijk te nemen.

 

 

 
 

 

 

 © 2000-2013 The CSI Web Company - all rights reserved