Keetec – the best SECURITY and car ACCESSORIES Solutions
  Glas- en/of spiegelproblemen? CARGLASS bellen!

CARGLASS: ook voor problemen met je binnenspiegel
Soms maak je het mee; veelal op een dag wanneer het subtropisch warm is in Nederland. Je auto heeft uren in de zon staan te bakken en ineens komt de binnenspiegel van je auto naar beneden. Lees verder...
 

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT Tuning Solutions gaat uitbreiden in 2014. Het professionele tuningsbedrijf CHIPPOINT Tuning Solutions is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande autotuner in de Benelux met in totaal 12 vermogenstestbanken waaronder 4WD-banken. Voor de uitbreiding van haar team, zijn ze op zoek naar personen die maandelijks willen verdienen aan de tuning van Audi’s, Mercedessen en Volvo’s. Kennis is niet vereist. Neem contact op met CHIPPOINT tel. 06-29798731.

 

Revisiegroep.nl

Revisiegroep.nl - totaalconcept in revisietechniek

Bundeling van kennis en kracht, de uniformiteit in dienstverlening en kwaliteit, heeft in Nederland geleid tot een samenwerkingsverband van een aantal vooraanstaande onafhankelijke revisiebedrijven in auto-onderdelen: de RevisieGroep.nl.

  Omnius Technology

Nog meer In Car Entertainment produkten bij Omnius Technology

Omnius Technology bv in Eindhoven is de kersverse importeur van complete In Car Entertainment sets. Natuurlijk zijn ook alle LCD monitors, DVD spelers, camera's, beeldschermen en allerhande accessoires los verkrijgbaar. Men zoekt tevens nog enkele dealers...

  Vogtland

Vogtland verlagingsverenen wegliggingsets

De Duitse fabrikant van verlagingsveren en wegliggingsets Vogtland behoort op de grote felbevochten Duitse markt tot de top drie. Dit door een combinatie van hoge kwaliteit, een realistische prijsstelling, een zeer breed leveringsprogramma en een levenslange garantie voor de eerste eigenaar.

  Auto Airco

Elke auto verdient een airco, elke airco verdient onderhoud

Bijna iedereen met een relatief nieuwe auto zal de beschikking hebben over airco. De vele voordelen die dit met zich meebrengt is bij velen bekend, maar dat er ook onderhoud moet worden gepleegd aan de airco niet. Auto Airco Service kan u verder helpen...

  GRS - G-lader revisie

G-lader revisie? Natuurlijk GRS!

Sommige automobielen zijn uitgerust met een G-lader. En ook deze componenten hebben onderhoud nodig. GRS in het Friese Buitenpost is helemaal gespecialiseerd in deze materie. Dus...

  Glascoating 't Gooi en Flevoland

Private Glass ook in uw auto!

Door het aanbrengen van een coating op uw autoruiten kunt u deze (gedeeltelijk) tinten. Dit waarborgt uw privacy in de auto en houdt zonnenwarmte beter buiten. Glascoating 't Gooi & Flevoland zijn gespecialiseerd op het gebied van deze coatings.

  Glascoating 't Gooi en Flevoland

Glascoating 't Gooi & Flevoland

Het coaten van uw autoruiten staat garant voor meer privacy en minder zonnewarmte in uw interieur. Behalve autoruiten bestaat er ook de mogelijkheid tot het coaten van de ruiten van uw bedrijfspand, etalage of lichtkoepel.

  Standox

Standox start met UV-technologie

Met Standox UV Quick Filter wordt de droogtijd van de grondlak aanzienlijk korter wat vele concurrentievoor delen oplevert. Schadeherstel kan hiermee supersnel!

  EBC

EBC Brake Kits

Hoe sneller de auto is, hoe beter de remmen moeten zijn. Bij Stroeve Motorsport hebben ze extra krachtige remmen in het assortiment voor diverse modellen.

  Splitfire bougies

Splitfire - Performance is everything!

Een bougie is zeer belangrijk voor een goede verbranding. Bij Stroeve Motorsport levert men bougies van Splitfire welke zorgen voor een perfecte verbranding!

  ZF automatische transmissie

6-traps automaat van ZF

Automotoren worden steeds krachtiger, auto's steeds sneller. Om dat vermogen beter te kunnen verwerken zijn er meer 'trappen' nodig. Ook voor een auto met automatische tranmissie.

  Bosch Common Rail

Common Rail 2 van Bosch

De ontwikkeling van de dieselmotor gaat steeds verder. Zelfs zo ver dat dieselmotoren binnenkort misschien wel zuiniger, krachtiger, stiller en schoner zijn dan benzinemotoren.

  VDO Dayton MS-5000 Dual Camera Interface

VDO Dayton MS-5000 Dual Camera Interface

De IF-2000-2C is een interface die twee camera's kan schakelen. Zo kun je een achteruitrijcamera met een zijcamera combineren. Bovendien kun je een DVD-tje kijken en gewoon het navigatiesysteem gebruiken.

  Audio/Video + Camera interface

Audio/Video + Camera interface

De IF-5000-AVC is een multimedia interface. Deze interface combineert een audio/video ingang met een achteruirij-camera. Dit alles wordt aangesloten op je bestaande navigatiesysteem zodat je er meer uithaalt dan alleen de route!

  MS-6000 Camera Interface

MS-6000 Camera interface

Deze unieke interface voor een VDO-Dayton navigatiesysteem schakelt in wanneer je de auto in de achteruit zet. Hierdoor heb je optimaal zicht wat er achter je gebeurt.

  Carin 522 Camera Interface

Carin 522 Camera Interface

Deze interface, speciaal voor de Carin 522, schakelt automatisch de achteruitrijcamera in wanneer je de auto in de achteruit zet. 

  Navigatie in je binnenspiegel

Navigatie in je binnenspiegel

Met deze interface is het mogelijk om op elke monitor naar keuze het navigatiebeeld weer te geven. Bijvoorbeeld in een kleine LCD-monitor in de binnenspiegel.

  Monitor splitter

Monitor splitter

Wanneer u het signaal van bijvoorbeeld de DVD-speler op meerdere monitoren wilt laten zien kunt u dit doen door het monteren van een speciale interface.

  Compleet multimediasysteem in de auto

Compleet multimedia systeem in de auto

Om de video-recorder, de dvd-speler en het navigatiesysteem tegelijk op verschillende monitoren te laten draaien is een speciale interface nodig die dit regelt.

  DVD/Video in de auto

DVD/Video kijken in de auto?

Een simpele interface maakt het mogelijk om een DVD/Video-speler aan te sluiten op een losse monitor zonder verdere aansturing. Bekijk de mogelijkheden!

  Video/DVD en Navigatie tegelijk

Video/DVD en Navigatie tegelijk

PAL (video/dvd) en NTSC (navigatie) beelden combineren is normaal gesproken niet mogelijk. Een speciale interface maakt dit wel mogelijk.

  Veilig achteruit rijden met een achteruitrijcamera

Veilig achteruit rijden met een achteruitrijcamera

Soms heb je slecht zicht naar achteren. Met achteruit rijden kan dit gevaarlijk zijn. Sluit een camera aan op je navigatiesysteem m.b.v. een interface en schakel automatisch over naar de achteruitrijcamera.

  Video recorder en camera op je navigatiesysteem aansluiten?

Video recorder en camera op je navigatiesysteem aansluiten?

Dat kan met de IF-5000 AVC multimedia interface. Hiermee combineer je een achteruitrijcamera en videorecorder met je bestaande navigatiesysteem.

  Video of DVD kijken in de auto

Video of DVD kijken in de auto

Heeft u al een navigatiesysteem in de auto? Dan kunt u er gemakkelijk een Video of DVD-speler op aansluiten. Bekijk de mogelijkheden!

  Achteruitrijcamera - voor een beter zich achter de auto

Achteruitrijcamera - voor een beter zich achter de auto

Voor meer veiligheid is het mogelijk om een achterrij- en zijcamera aan te sluiten. Deze kunnen door middel van een interface aangesloten worden op het navigatiesysteem in de auto of truck.

  Diamond Brite

JEWEL ULTRA DIAMOND BRITE - Het totale autoprotectie proces

Wie wil zijn auto niet in showroomconditie behouden? Bij GEMA Barendrecht levert men producten van Jewel Ultra Diamond Brite die uw auto zowel van binnen als van buiten voorzien van een beschermende laag en zo de auto in topconditie houden.

  B&S Autoparts

B&S Autoparts gespecialiseerd in Jeep

Op zoek naar onderdelen voor uw Jeep uit de jaren zeventig. Of voor uw nieuwe Grand Cherokee? B&S Autoparts bv in Tiel heeft ze op voorraad.

  Standox

Exclusive Line Nr.12: Avus Galaxy

Standox GmbH, gesitueerd in het Duitse Wuppertal, is mondiaal gezien een toonaangevende producent van autoreparatielakken. Het bedrijf biedt hoogwaardige, milieuvriendelijke producten die ondersteund worden door een uitgebreid servicepakket.

     
  Laatst bijgewerkt 11 dec 2013 

© 2000 - 2013 GARAGEwereld.nl - all rights reserved – A Bizwise Enterprises LTD production