Hyundai site

 
 

Chippoint.com - Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 4WD Tuning

De meest getunede Hyundais zijn de modellen Tucson en Santa Fe. Wij waren onlangs aanwezig bij de tuning van een Tucson 2.7 V6 benzinemotor. De beste tuning vinden wij de tuning op de vermogenstestbank omdat daar daadwerkelijk gemeten en afgesteld wordt. Op de testbank werd de Hyundai Tucson 2.7 V6 door CHIPPOINT getuned naar 194 pk en 270 Nm. Dat is zelfs iets meer dan op de Chippoint site wordt aangegeven! Wie zegt dat tuning voor benzinemotoren niet interessant is?

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Hyundai Tuscon

Compacte SUV onder de Sante Fe

De nieuwe Tucson beleefd zijn Europese première tijdens de Salon van Genève. De compacte en vooral sportief gelijnde Hyundai Tucson is een compacte SUV nog onder de Sante Fe.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

 

Evolution Parts

WRC vleugels nu te koop bij Evolution Parts in Lelystad

Nieuw op de Benelux markt zijn de smaakmakende spoilers en WRC vleugels van Evolution Parts. Voor nagenoeg alle merken! Ook voor SK-Tuning cardesign, Devil en Proinox sportuitlaten. Uit Frankrijk importeert men de sportluchtfilters, direct kits, sportschokdempers en veren van het merk JR.

 

Hyundai Getz

Hyundai Getz

De Getz moet een van de best verkopende Hyundai's van Europa worden. Dat is de inzet van de Zuid-Koreaanse fabrikant vanaf het begin van de ontwikkeling van deze nieuwe B-segment auto.

  Hyundai Coupé

Hyundai Coupé

Een wezenlijk verschil met het vorige model! Hyundai's vorige coupé was rond en organische vormen hadden de overhand maar dit model is een stuk strakker. De auto oogt sportiever, stoerder en een stuk volwassener.

     

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved