Kia site

 
 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

Meer vermogen en koppel voor uw Kia?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier met uw Kia!

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Kia Opirus

Kia Opirus

De Opirus is het topmodel van Kia. Het merk wil hiermee van haar goedkope karakter afkomen. Veel luxe, extra's en zelfs 6 jaar garantie zijn enkele steekwoorden van deze Koreaanse limousine.

 

Kia Rio

Verkopen van Kia verdubbeld dit jaar

Waar de algehele autobranche haar verkopen ziet dalen gaat het met Kia beter dan ooit. In Nederland heeft het Koreaanse merk haar verkopen weten te verdubbelen in de eerste drie maanden van 2003.

 

 

Kia Sorento

Kia Sorento met benzinemotoren

Met directe ingang is de Sorento nu ook leverbaar met een 2.4 en 3.5 (V6) liter benzinemotor. Hiermee zal het succes van de Sorento hoogstwaarschijnlijk nog veel groter worden.

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Kia Opirus

Kia Opirus

Kia zoekt het hogerop dat mag duidelijk zijn. Eerst de Sorento en nu de Opirus. De Opirus is voorzien van alle denkbare opties en veiligheidsvoorzieningen en heeft onder de kap standaard een 3.5 liter V6. 

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Kia Sorento

Kia Sorento zeer succesvol!

Met de Sorento is Kia meer dan ooit in het nieuws. Het merk begint met name door de Sorento een hele andere identiteit te krijgen en de verkopen lopen als een trein.

 

 

Kia Sorento

Kia Sorento

Kia gaat de SUV-markt op met een nieuw model dat luistert 

naar de naam Sorento. De auto die in september in de Nederlandse showrooms zal staan geeft Kia een heel ander imago mee dan de Kia's van weleer.

     

  2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved