SuperbCars.net

 
 

Ferrari F430

Ferrari F430 volgt de 360 Modena op

Dit is de opvolger van de Ferrari 360 Modena: de F430! Op de Salon van Parijs zal de F430 worden onthuld. Zonder enige twijfel mag het een klein Ferrari Enzo worden genoemd, niet alleen om het uiterlijk maar ook om de prestaties!

 

Mercedes CLS

Mercedes CLS: vierdeurs coupé

De Mercedes CLS-klasse staat vanaf oktober in de showrooms maar is vanaf heden al te bestellen. De Mercedes CLS 350 zal in de prijslijsten staan vanaf € 80.500,-. Met de CLS-klasse heeft Mercedes een vierdeurs coupé in het programma. 

  Chippoint.com - Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, Chiptuning en Flashtuning 

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma voor superb cars zoals Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus, Lexus en Maserati. Bemerk dat vakkundige tuning niet altijd duur behoeft te zijn. 

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Audi op de IAA

Audi op de IAA in Frankfurt

Audi komt met veel nieuws op de IAA in Frankfurt. Zo beleven de nieuwe S4 Cabriolet en Le Mans quattro hier hun wereldpremiere. Verder nog nieuwe motoren voor de A2. A3 en A8.

 

Lexus LS430

Lexus LS430 vernieuwd 

De LS430 is door Lexus grondig aangepast. Het topmodel van de Japanners is nu nog beter, stiller, luxueuzer en vooral comfortabeler.

 

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT Coupé

Een schitterende coupé met schitterende techniek, dat is de Bentley Continental GT. Met zijn klassieke styling en 6.0 liter W12 combineert de GT Coupé luxe en sportiviteit.

 

Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte 

Na twee jaar van afwezigheid in het programma van Maserati is dit de nieuwe Quattroporte. Het model is ontworpen door Pinifarini en krijgt een krachtige V8 onder de kap.

 

Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom

Begin dit jaar introduceerde Rolls-Royce een compleet nieuw model; de Phantom. Ondanks de invloed van BMW is het in alle opzichten een echte Rolls.

 

Audi A8 4.0 TDI

Audi A8 4.0 V8 TDI Quattro 

Met 275 pk vermogen en 650 Nm koppel is dit de snelste limousine met achtcilinder dieselmotor ter wereld. Ja, Audi bewijst wederom haar sportieve karakter met een krachtige motor.

 

Jaguar XJR

Jaguar XJR

Het sportieve topmodel van de nieuwe XJ-serie is de XJR. Met onder de kap een Supercharged 4.2 liter V8 (400 pk) weet de XJR best van zijn plek te komen.  

 

 

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

Genève 2003, eindelijk introduceerde Lamborghini haar kleine Lambo genaamd de Gallardo. In alle opzichten een echte Lamborghini met geweldige prestaties en een schitterend design!

  Audi A8 L

Audi A8L 4.2 Quattro

De wielbasis A8L is ten opzicht van de 'normale' A8 met 130 mm toegenomen. Deze ruimte komt geheel ten goede aan de achterpassagier(s) waardoor de A8L 4.2 Quattro een directieauto bij uitstek is.

  Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom

Een uniek moment is het wanneer een fabrikant als Rolls-Royce met een nieuw model komt. Dit is de nieuwe Phantom die ondanks de invloed van BMW een echte Rolls-Royce is gebleven.

  Bentley Arnage Mulliner

Bentley Arnage Mulliner Limousine

Hij is 70 cm langer dat een 'gewone' Arnage, heeft een complete bioscoop aan boord, koelkast, glazen en zelfs een houder voor sigaren. Dit is de Bentley Arnage Mulliner Limousine. Maybach-killer nummer één!

  Mercedes-Benz E-Guard

E-Guard: gepantserde  E-klasse

Mercedes heeft het programma van de E-klasse uitgebreid met een gepantserde uitvoering. Deze E-Guard voldoet aan de zware Europese B4 veiligheids-norm.

  BMW 760Li

BMW 760Li

Na de introductie van twee topdiesels komt BMW nu met een nieuwe 6.0 liter V12 benzinemotor voor de 7-serie. Zo worden er twee modellen toegevoegd aan het gamma van de 7-serie. Namelijk de 'gewone' 760i en de extra lange 760Li. 

  Bentley Continental GT

Bentley Continental GT

Eindelijk was het dan zover en onthulde Bentley in Parijs, de nieuwe Continental GT. Dit is de eerste Bentley die is ontwikkeld onder de vleugels van Volkswagen, en dat is te merken.

  Audi A8

Audi A8 4.2 Quattro

Nadat Mercedes, inmiddels alweer een tijd geleden, de nieuwe S-klasse introduceerde en BMW de nieuwe 7-serie, bleef Audi met de A8 wel een beetje achter op haar concurrenten. Daar is nu een einde aan gekomen!

  BMW Mutec 7-serie limousine

7-serie limousine door mutec

Mutec heeft als basis de 745i genomen en deze verlengt tot een dikke 6 meter. Het resultaat is deze dikke 7-serie limousine met aan boord alle luxe van een huiskamer en kantoor op wielen.

  Ferrari Enzo

Ferrari Enzo

De F40 en F50 waren al afgeleiden uit de Formule 1. Met de Ferrari Enzo hebben de Italianen een werkelijke Formule 1 auto voor de straat ontwikkeld. Topsnelheid 350 km/h en van 0-100 km/h in 3.5 seconden!

  Maybach 57 en 62

Maybach 57 & 62

De prijzen van de Maybach zijn bekend. De 'kleinste' zal leverbaar worden vanaf € 510.000,-. De Maybach is een ware huiskamer op wielen met aan boord een koelkast, DVD, video, TV, telefoon, internet....

  Lamborghini Murciélago

Lamborgini Murciélago

De Lamborghinin Murciélago is net als de stier waar hij naar vernoemd is, een bruut en onoverwinnelijk monster. Hij is nog sneller dan de Diablo en sprint in 3.8 seconden naar honderd waarna hij doorsprint tot 330 km/h.

  Bentley GT Coupé

Bentley GT Coupé

In Parijs, september dit jaar, zal Bentley haar nieuwe coupe onthullen. Deze gaat nu door het leven onder de naam GT Coupé. Wij hebben alvast wat gegevens en details voor u.

 

  Rolls-Royce Park Ward

Rolls-Royce Park Ward
Rolls-Royce is een zeer exclusief merk. Alles wordt nog met de hand gemaakt en dat is iets unieks in deze tijd van robots en computers. Ook deze Park Ward, eigenlijk een vergrote Silver Seraph, is geheel handgemaakt. Alles is van topkwaliteit. 

  Superb Zweed: Koenigsegg CC 8S

Superb Zweed: Koenigsegg CC 8S
Wie dacht dat ze alleen in Italië echte rassportwagens kunnen maken heeft het mis. De door de Zweed, Christian von Koenigsegg, ontwikkelde auto is een van de snelste productieauto's ter wereld en gaat binnenkort in productie. Top 390 km/h.

  Callaway C12

Callaway C12
Voor velen zal het merk Callaway niet erg bekend klinken. Toch is de C12 niet bepaald een auto om geen aandacht aan te besteden. Onder de kap ligt een 5.7 liter V8 engine met een vermogen van 440 pk. 

  Superb cars vind je altijd in Monaco

Superb cars vind je altijd in Monaco
Aan de Franse Côte d'Azur ligt het op een na kleinste land ter wereld: Monaco. Monaco wordt gekenmerkt door grote en dure appartementen, dure winkels, een groot casino en veel, heel veel dure auto's. Superb cars! We namen een kijkje.

  Super zeldzaam: Saleen S7

Super zeldzaam: Saleen S7
Het Amerikaanse bedrijf Saleen wist een superb car op de markt te brengen die kan concurreren met andere superauto's als een Lamborghini Diablo en Ferrari F50. Weinigen zullen van het merk gehoord hebben maar meetellen doet Saleen zeker. Kijk maar eens naar de prestaties.

  Bugatti EB 16/4 Veyron

Bugatti EB 16/4 Veyron: bijna productierijp

Als deze automobiel inderdaad in het jaar 2003 op de markt verschijnt met de 1001 pk sterke motor, dan hebben alle Ferrari's, Lambo's en soortgenoten het nakijken! Van 0-300 km/h in 14 seconden! We blijven het spannend vinden.

 

Mercedes S600 Pullman AMG

Mercedes S600 Pullman AMG

Al jaren produceert Mercedes grote, dure en luxueuze limousines op basis van haar vlaggenschip de S-klasse. Zo ook de S600 Pulman AMG die met een meter is verlengd en vol zit met high-tech elektronica...

  Bentley Hunaudieres

Bentley Hunaudieres 

In 1999 Bentley introduced a new project called: Hunaudières.

This car has a W16-engine. That means 4 rows with each 4 cilinders placed in W-shape.

For this engine they used two Volkswagen VR-8's.

 

 

Maybach Saloon

De legende van de luxe sedans van het merk Maybach komt weer tot leven. Het merk heeft 60 jaar niet bestaan maar met hulp van DaimlerChrysler en met name Mercedes-Benz is hier weer een nieuwe Maybach.

  Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish

De ultieme combinatie van exclusiviteit, Engelse stijl en prestaties vormen samen de nieuwe Aston Martin Vanquish. Met een dikke 6.0 liter V12 onder de kap mag je van prestaties spreken die alles overtreffen.

 

 

 
 

 

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved