Toyota site

 
 

Toyota Avensis

Meer vermogen en koppel voor uw Toyota?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw Toyota. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen.

 

Toyota Corolla

Facelift voor Corolla hatchback

Met de introductie van de nieuwe Corolla Verso was de 3- en 5-deurs Corolla natuurlijk weer een beetje achterhaald. Reden genoeg voor Toyota om de auto een facelift te geven en meer in lijn met de Verso-uitvoering te brengen.

 

Nu al een nieuwe Corolla Verso?

Geheel nieuwe Corolla Verso!

Nu al? Ja nu al heeft Toyota haar midi-MPV vernieuwd. Het model sluit nu veel beter aan bij de rest van de Toyota modellen.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Toyota Yaris Cup

Toyota Yaris Cup | Na drie jaren beėndigd

Na drie succesvolle seizoenen komt er een einde aan de Toyota Yaris cup. Dat is erg jammer want het was een groot succes. Waarom stopt Toyota dan?

 

Toyota Avensis Verso

Toyota Avensis Verso vernieuwd 

Met een betere standaarduitrusting, meer veiligheidsvoorzieningen en een gewijzigd front en achterzijde is de Avensis Verso weer up-to-date.

 

Toyota RAV4

Toyota RAV4 verfijnd 

De Toyota RAV4 is de bestverkochte SUV van Europa. Reden genoeg voor Toyota om het model nog verder te verfijnen en het succes mogelijk nog verder uit te breiden. Dit is de vernieuwde Toyota RAV4.

 

Toyota Avensis

Toyota Avensis 2.4 16v VVT-i D-4 

Vanaf heden is de Toyota Avensis leverbaar met een direct ingespoten benzinemotor met maar liefst 163 pk! Dit nieuwe topmodel is standaard zeer luxe uitgevoerd.

 

Toyota Corolla

Toyota Corolla met gratis Toshiba Pocket PC

De Toyota Corolla wordt tijdelijk gratis geleverd met een Pocket PC van Toshiba. Behalve de standaard mogelijkheden van deze Pocket PC kun je deze ook gebruiken als navigatiesysteem.

 

Toyota Corolla

Toyota Corolla 2.0 D-4D 

De Corolla 3- en 5-deurs is vanaf heden leverbaar met een nieuwe krachtigere, stillere en zuinigere dieselmotor. Deze levert een vermogen van 116 pk en maakt de Corolla best rap.

 

Toyota Prius

Toyota introduceert de nieuwe Prius

Toyota heeft onlangs de gloednieuwe generatie Prius gepresenteerd. Het nieuwe model heeft een elektromotor die maar liefst 1,5 keer zo sterk is als de vorige. Maar dat is niet alles... 

 

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

De Land Cruiser is flink onder handen genomen en zowel optisch als technisch vernieuwd. De Land Cruiser is hierdoor weer helemaal up-to-date en past perfect in het huidige Toyota programma.

 

Toyota Avensis

De nieuwe Toyota Avensis

Dit is de nieuwe Avensis, een puur Europese Toyota. Met de nieuwe Avensis wil het Japanse merk zich sterk gaan maken in het zakelijke segment met o.a. een lage kilometerprijs.

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved