USA

 

 
 

Op zoek naar betere prestaties en meer rijplezier met uw Amerikaan?

Op zoek naar betere prestaties en meer rijplezier met uw Amerikaan?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van OBDtuning, chiptuning en flashtuning. Door het optimaliseren van de chipsoftware in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe. Qua Amerikanen kunt u er terecht met Chryslers en Jeeps.

 

Terugkeer: Ford Mustang

Terugkeer: Ford Mustang

Dit is de nieuwe Ford Mustang zoals deze tijdens de NAIAS in Detroit gepresenteerd. 

 

De nieuwe Corvette

Nieuwe Corvette!

In Detroit, op de NAIAS 2004, presenteerd Chevrolet eindelijk de opvolger van de Corvette. Het geheel nieuwe model heeft alle kenmerken die een Corvette zo typisch maakt.

 

Chrysler 300C

Chrysler 300 C Touring 

Chrysler introduceert tijdens de IAA in Frankfurt twee concept cars. De Chrysler 300C Touring beleeft er zijn wereldpremičre, terwijl de Chrysler 300C sedan voor het eerst in Europa te zien is.

 

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee is op vele onderdelen aangepast. Zo heeft de populaire SUV een gewijzigd front, betere rijeigenschappen en een standaard navigatiesysteem gekregen.

 

Chrysler Sebring

Chrysler Sebring vernieuwd

Chrysler heeft de Sebring voor modeljaar 2004 nog eens opnieuw onder handen genomen. Op diverse punten, zowel zichtbaar als onzichtbaar, werd de Sebring vernieuwd en past nu weer beter binnen het Chrysler programma.

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Target Automotive

Target radardetectoren als beste getest!

In Nederland is het bezit en het gebruik van radardetectoren toegestaan. Door verschillende Europese vakjournalisten zijn de Target radardetectoren als beste getest. Ze zijn uitermate betrouwbaar en waarschuwen u feilloos en ruim van te voren voor nagenoeg alle snelheidscontroles!

  Glasfilms - GEMA Barendrecht

Stoere Chrysler PT Cruiser 

GEMA Barendrecht houdt zich bezig met het tinten van ramen voor alle merken en modellen. Zo ook voor de Chrysler PT Cruiser die hierdoor een stoere uitstraling krijgt. Bovendien houdt het de zonnewarmte tegen en heeft u meer privacy in de auto.

  Chrysler PT Cruiser Custom Van

Chrysler PT Cruiser Custom Van

Vanaf september dit jaar zal Chrysler de PT Cruiser ook leveren in Van-uitvoering. De PT Cruiser Custom Van beschikt over een afgesloten laadruimte van 1.1 mł. De PT Cruiser is een visitekaartje voor uw bedrijf en onderscheidt zich van anderen.

  Chrysler Crossfire

Chrysler Crossfire

'Een nieuwe compacte sportcoupe die een perfecte aanvulling op het bestaande programma is', dat is wat Chrysler zegt over de Crossfire. Na veel positieve reacties te hebben gehoord heeft men besloten de Crossfire in productie te nemen.

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved