Trucks

 
 

Mercedes-Benz Sprinter 208 CDi sprint harder†

Mercedes-Benz Sprinter 208 CDi sprint harder 

Meer souplesse en meer kracht dankzij de tuning van CHIPPOINT. Standaard 80 pk, getuned zelfs 110 pk. Dat wordt pas echt sprinten! Ook tuning voor de grotere CDi- en TD-motoren van de andere Sprinter uitvoeringen, de Vito's en de V200/V220 modellen. CHIPPOINT zorgt voor ca. 20 procent meer trekkracht en bewerkstelligt een hogere topsnelheid.

 

CitroŽn Jumper Td pittiger

CHIPPOINT maakt ook CitroŽn Jumper TD een stuk pittiger 

CHIPPOINT maakt ook de Jumper 2.5 liter dieselmotor met Turbo Intercooler een stuk krachtiger. Vermogenswinst 30 pk en een toename van 20 procent in trekkracht. Nu voor de speciale zomerprijs van 399 euro! 

 

Chrysler Voyager 2.5 TD met 145 pk vermogen

Chrysler Voyager 2.5 TD met 145 pk vermogen

Ook aan Chyslers' bestseller de Voyager 2.5 TD, heeft CHIPPOINT gedacht. Dankzij de tuning gaat het vermogen met 30 pk omhoog en wint het koppel 20 procent. Ook voor de 2.4, 2.5, 2.5 CRD, 3.3, 3.8 en de Grand Voyager 3.3 heeft CHIPPOINT alles in huis. Gedurende de zomermaanden geldt de speciale aktieprijs van 399 euro!   

 

Mercedes Vito Viano

Nieuwe Mercedes Vito en Viano 

Na 7 jaar worden de Mercedes Vito en V-klasse afgelost door een nieuwe model. De Vito behoudt zijn naam maar de V-klasse zal Viano gaan heten. Meer ruimte, veiligheid en flexibiliteit zijn de steekwoorden.

  Mercedes-Benz Actros

De nieuwe Mercedes-Benz Actros

Op de IAA 2002 in Hannover presenteert DaimlerChrysler de nieuwe Mercedes-Benz Actros voor het internationale goederenvervoer. De nieuwe generatie 1832 tot en met 4158 is de opvolger van de in 1996 geÔntroduceerde Actros-reeks voor het zware segment.

  Mercedes-Benz Axor

Mercedes-Benz Axor

Het Duitse Mercedes-Benz heeft een nieuwe truck geÔntroduceerd die bedoeld is voor het zwaardere distributievervoer en het middellang internationaal vervoer. Bij het ontwikkelen van de Axor is gebruik gemaakt van componenten van de Atego en Actros en dat kun je zien.

 

Nissan Atleon

Nissan Atleon

De nieuwe Atleon is geknipt voor de Nederlandse markt. Het is een compacte, bijzonder veelzijdige truck. Nissan start medio 2002 met de levering van de versie chassis/cabine met een maximaal GVW (eigen gewicht plus lading) van 3.500 kg.

 

CitroŽn Jumper Td pittiger

CitroŽn Jumper Td pittiger 

Chippoint maakt ook de Jumper 2.5 liter diesel met Turbo Intercooler een stuk krachtiger. Vermogenswinst 32 pk en 42 Nm meer koppel.

 

Man Brandweervoertuig moet veiligheid in tunnels verhogen

MAN Brandweervoertuig

Een brandweervoertuig, dat even hard vooruit als achteruit kan rijden moet de veiligheid in
tunnels verhogen. De beheerders van de Mont Blanc tunnel tussen Frankrijk en ItaliŽ
hebben drie van deze bijzondere wagens in gebruik genomen.

 

Man M2000 Evolution

MAN M2000 Evolution

Met de M2000 Evolution reageert MAN op de razendsnelle veranderingen in de middelzware klasse van het wegtransport. Een serie technische vernieuwingen en een gewijzigd cabine-ontwerp maken de veelzijdige MAN M2000 Evolution tot een truck van deze tijd.

 

 

 
 

 

 

 © 2000-2013 The CSI Web Company - all rights reserved